Канадська українка Тетяна Маслані отримала телевізійний "Оскар" - премію "Еммі"

19 вересня в Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонія вручення телевізійної премії Primetime Emmy Awards.

Тетяна Маслані. Фото: baskino.club.

Відома канадська актриса Тетяна Маслані, яка має українське коріння, отримала нагороду Еммі-2016 за кращу жіночу роль драматичного серіалу. Про це в своєму Twitter-акаунті повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Журі відзначило майстерність української канадки в серіалі "Темне дитя" (Orphan Black), де вона грає відразу кількох персонажів, які є клонами.

До речі, рік тому Тетяна також була удостоєна статуетки "Еммі" - премії, яка вважається телевізійним еквівалентом "Оскара".

Тетяна Маслані народилася в столиці канадської провінції Саскачеван Реджайні в сім'ї змішаного австрійсько-німецько-румуно-польсько-українського походження.

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...