Під час інавгурації Трампа гімн США виконає співачка українського походження (фото)

Однак судячи з сайту та сторінок Джекі у соцмережах, з Україною її не пов'язує нічого, окрім походження.

Джекі Іванко. Фото:Facebook

16-річна співачка Джекі Іванко, яка має українське коріння, заспіває гімн на інавгурації американського президента Дональда Трампа 20-го січня. Про це стало відомо 14-го грудня, передають Патріоти України з посиланням на Today.

Джекі стала відомою у 10-річному віці, коли взяла участь в талант-шоу "America's Got Talent". Сопрано дівчини вразило членів журі, після чого її почали називати дивом.

Юна співачка народилася у Пітсбурзі у родині вихідців з України. Її батьки емігрували задовго до народження Джекі. До речі, з Трампом Іванко знайома давно, про що свідчить спільне фото з ним у її Facebook.

"Я у захваті! Це буде дивовижно", - сказала Джекі про свою місію.

До речі, у 2010-му Іванко вже співала для Барака Обами. Тоді вона виступала на церемонії запалення Національної різдвяної ялинки перед Білим домом.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...