Кандидат №1: Стало відомо, кого збирається відправити Росія на "Євробачення-2017" до Києва

Представляти Росію буде, скоріш за все, співак із Запоріжжя Олександр Панайотов, пишуть росЗМІ

Панайотов. Фото: www.paparazzi.ru

32-річний співак Олександр Панайотов (до речі, з міста Запоріжжя) названий кандидатом номер один в списках претендентів, щоб представляти Росію на пісенному конкурсі "Євробачення - 2017", який відбудеться в Києві. Російські ЗМІ пророкують артисту не тільки перемогу в РФ, але і перше місце серед європейських виконавців. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог".

Незважаючи на те, що після перемоги Джамали в Стокгольмі пройшло вже багато часу, в російському суспільстві все ще не змирилися з програшем Сергія Лазарєва. Співакові пророкують долю Діми Білана, який підкорив "Євробачення" тільки з другої спроби. За версією росіян, Лазарєв переможе в 2018 році. Ну а в 2017-му Росію, можливо, представить виконавець з України Олександр Панайотов.

Панайотова називають володарем потужного вокалу, техніки і яскравої зовнішності. Однак його участь в конкурсі - питання часу. У Росії все ще не вирішили, чи буде країна брати участь в "Євробаченні". Раніше повідомлялося, що церемонію відкриття "Євробачення - 2017" проведуть в Софії Київській.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...