Кара небесна? Російських чиновників "атакувала" саранча, десятки "постраждалих"

Найсмачнішими для комах стали "портрети" чиновників, які вивішали у формі банерів.

Ілюстрація:http://echo.msk.ru/

У Ставропольському краї РФ сарана їсть банери кандидатів в депутати. На це поскаржився перший заступник голови регіонального уряду Микола Велікдань, який відповідає за сільське господарство, передають Патріоти України з посиланням на Ехо Москви.

За його словами, в селах Ставропілля італійський прус з'їдає автомобільні покришки і банери учасників праймеріз. Велікдань підкреслив, що селяни не піднімають з цього приводу шуму в соцмережах.

Тим часом, місцеві ЗМІ з посиланням на Россільгоспнагляд повідомляють, що мова йде зовсім не про італійського пруса, а про мароккську сарану, яку ще називають "кобилка".

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...