Кара зверху? У Москві на Різдво вщент згорів готель, є загиблі

Площа пожежі перевищила 700 кв. метрів.

Ілюстрація: radio24.uaУ столиці Росії вранці 7 січня сталася пожежа у двоповерховому готелі-ресторані на Ярославському шосе, повідомляють Патріоти України.

У результаті пожежі загинули троє людей. Тіло чоловіка приблизно 40 років виявили під час гасіння, а тіла ще двох знайшли під час розбору завалів після того, як пожежу було ліквідовано. Особи загиблих встановлюються. Ще 9 осіб постраждали, з них чотирьом знадобилася госпіталізація.

Пожежу було повністю ліквідовано о 8:45 за московським часом. Її гасіння було ускладнене через аномально низьку температуру повітря. Площа пожежі перевищила 700 кв. метрів.

У будівлі, де розташовані ресторан, готель, салон краси, фотостудія, стоматологічна клініка та ряд магазинів, відбулися обвалення будівельних конструкцій і даху. Причиною пожежі могли стати необережне поводження з вогнем або несправність електрообладнання.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...