Карма працює: В Петербурзі потонув чоловік, який купався під мостом Кадирова (відео)

Міст Кадирова має скандальну репутацію через протести городян про присвоєння йому імені першого президента Чечні.

Міст Кадирова в Петербурзі. Фото: vybory.openrussia.org.

Чоловік потонув в ніч на п'ятницю, 1 липня, під мостом Ахмата Кадирова в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Очевидці повідомили поліції, що чоловік пішов купатися під мостом в районі проспекту Маршала Захарова. Він заліз у воду і, «мабуть, не зміг виплисти», як уточнив співрозмовник.

За наявною інформацією, загиблий - 28-річний житель Великих Лук (Псковська область).

Відкритий 1 травня міст через Дудергофський канал отримав ім'я Ахмата Кадирова 15 червня. Губернатор міста Георгій Полтавченко своє рішення пояснив визнанням значущості діяльності вбитого терористами першого президента Чеченської Республіки на благо Росії.

Городяни висловлювалися проти присвоєння мосту такої назви: в Петербурзі пройшов мітинг, до мосту кріпили таблички з альтернативними назвами.

У мережі відразу ж згадали історичне відео 90-х років, де Ахмат Кадиров сказав: "Я не говорив, що кожен чеченець повинен убити 150 росіян. Я говорив: скільки можна, стільки вбивайте. Без обмежень».

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...