Карма? Російського співака, що виступав у "ДНР", вкусила змія

Відомого російського співака, соліста групи "Градуси" Романа Пашкова, який виступав у "ДНР", під час відпочинку вкусила змія. Про інцидент Пашков розповів на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що інцидент стався під час відпочинку на Балі. Роман Пашков повідомив, що це відбулося прямо в готелі. Після укусу він змушений був звернутися за допомогою до медиків і йому поставили крапельницю.

"Я ненавиджу змій. І щоб ви думали? Мене в готелі за ногу вкусила змія. І незрозуміло: отруйна чи ні. Була дрібна неприємна змія. Тому я зараз в госпіталі. Взяли кров. Щось там капають в руку", - рассказал про інцидент на відео артист.

Шанувальники музиканта побажали йому якнайшвидшого одужання і припустили, що змія швидше за все була не отруйна, так як Пашков зовсім не втратив почуття гумору.

"Звідки в готелі змія? Жити-то будеш? Або ще невідомо?", "Я б від страху відразу померла. Капеец, я не поїду в Азію", "Роман, судячи з того, що почуття гумору нікуди не поділося, черв'як був не отруйний", - написали користувачі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...