Карпати облисіли: У мережі показали шокуючі масштаби екологічної катастрофи (фото)

Південний схил г.Попадя - територія в межах Брадульського заказника загальнодержавного значення.

Схили Карпат облисіли. Фото: Закарпатський кореспондент.

Останніми роками в Карпатах проходить тотальне знищення лісів. Такі висновки можна зробити, подивившись на фотопідбірку українських мандрівників. З кожним роком зелені гірські схили лисіють до невпізнання, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Це південний схил р Попадя на перетині Закарпатської та Івано-Франківської областей. Примітно, що ця територія в межах Брадульского заказника загальнодержавного значення.

Те, що людина зробила тут з природою наочно представлено на знімках за часом.

Дорога до гори встелена понівеченою природою і лисими пеньками. Фотографіями цих місць мандрівники діляться на форумах в мережі.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Оце так! Вчені заявили, що гнів може шкодити кровоносним судинам

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Короткочасний спалах гніву, спричинений спогадами про минуле, може зашкодити кровоносним судинам "розслабитися". Це негативно впливає на кровотік, передають Патріоти України. Такого висновку дійшли американські вчені, провівши відповідне дослідження, р...