Здається, користувачам соціальних мереж набридло милуватися на обіди і вечері, приготовані кухарями відомих ресторанів. Новий тренд сезону в Інстаграмі - карвінг. Або, якщо зрозуміліше, вирізання художніх композицій з фруктів і овочів, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Отже, якщо хочете стати модним блогером - беріть в руки кухонний ніж і створюйте шедеври з сирої моркви, яблук і артишоків! Подивіться, як це красиво!
Вирізання прикрас з фруктів і овочів - давня художня традиція, яка народилася в Таїланді.
Спочатку їстівні шедеври створювалися для столу королівської сім'ї. Потім ця мода охопила і тайську аристократію. Поступово майстерно вирізані з овочів і фрукти фігури стали готувати до свята Сонгкрана - тайський Новий рік, який відзначається з 13 по 15 квітня.
Створення таких їстівних шедеврів - нелегка праця. Вона вимагає багатьох годин часу, терпіння, старанності і таланту.
Останнім часом давня тайська традиція стала міжнародним трендом в Інстаграмі.
Творці з різних країн світу завантажують в інстаграм та інші соціальні мережі нескінченні творіння в стилі "тайська настільна скульптура" під тегом #thaicarving.
Дивитися на ці ретельно вирізані творіння - одне задоволення!
Однак деякі при погляді на ці складні візерунки стають жертвами тріпофобіі - боязні кластерних отворів.
Ці нещасні просто не в змозі занадто довго дивитися на подібні скульптурні композиції.
Проте в соціальних мережах з кожним днем з'являється все більше зразків тайського вирізання по овочах і фруктах.
Ці роботи дуже досконалі, щоб дивитися на них спокійно!
Міністерство оборони України створили новий механізм ротації, що може стати альтернативою демобілізації військових. Він передбачає кілька місяців відпочинку після 90 днів участі у бойових діях. Про це розповів в ефірі "Радіо Свобода" народний депутат в...
Шахраї почали використовувати фейкові посилання нібито на сторінку «Електронних петицій» задля викрадення персональних даних користувачів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Міністерство внутрішніх страв України. Спершу українці отрим...