Катастрофа винищувача ЗСУ: Стало відомо про долю пілотів

За даними Генштабу ЗСУ, літак Су-27УБ, що зазнав аварії, – двомісна навчально-бойова модифікація.
Су-27 розбився під час навчань "Чисте небо 2018". Фото:Вікіпедія.

Рятувальники знайшли тіла двох пілотів на місці падіння військового літака Су-27. Про це повідомляє у Facebook Генеральний штаб, передають Патріоти України.

"Із жалем повідомляємо, що, за інформацією пошуково-рятувальної групи, було виявлено тіла двох пілотів. Обставини інциденту з'ясовуються", - кажуть у штабі. У перші хвилини після публікації цього повідомлення в ньому зазначалося, що один із загиблих – військовий Повітряних сил Нацгвардії США, другий – український пілот. Але потім інформація про американця зникла.

військова прокуратура Вінницького гарнізону внесла до ЄРДР відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них). Проведення досудового розслідування доручено слідчим Управління національної поліції в Вінницькій області.

За попередніми даними військової прокуратури, літак ВПС України піднявся у повітря з аеродрому у Старокостянтинові для виконання учбово-бойового вильоту в рамках військових навчань "Чисте небо-2018".

Як повідомлялося, у вівторок близько 17 години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник Вінницької області) у ході виконання навчально-бойового польоту впав військовий літак Су-27.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...