Кати: До Савченко не пустили ні рідних, ні лікарів, Надія просить всіх їхати додому

Віра Савченко вирішила просити про допомогу Німеччину.

Надія та Віра Савченко. Фото: ТСН.

До ув'язненої Надії Савченко не пустили ні маму, ні сестру, ні українських лікарів. Про це повідомила сестра Надії Віра Савченко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Дозволу не дали ні мені, ні мамі, ні лікарям. Будемо кликати до Наді німецьких лікарів, цікаво як їм РФ буде відмовляти?», - написала вона. Віра пообіцяла ще повернутися під СІЗО, де утримується Надя. "Ми повернемось. Там під СІЗО бачила пару старих викинутих шин ... », - написала вона.

Віра також оприлюднила записку від Наді з подякою всім, хто її підтримує під в'язницею. «Я вам дуже вдячна, але дуже вас прошу - повертайтеся додому .... Це ще не той бій! », - написала Надія Савченко.

Хто отримає відстрочку від мобілізації з 1 травня за новим законом - повний перелік

вівторок, 30 квітень 2024, 8:30

За новим законом про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, всі військовозобов'язані чоловіки повинні будуть оновити дані про себе у ТЦК. Це потрібно не тільки для регулювання процесу мобілізації, а й для надання відстрочки від служби, передають...

Великий вівторок Страсного тижня: Традиції, особливості, прикмети, головні заборони дня

вівторок, 30 квітень 2024, 8:14

У Великий вівторок думають про Страшний Суд і воскресіння мертвих, згадується викриття Христом фарисеїв, які за зовнішньою побожністю приховували холодність і бездушність. Вівторок, під час головного тижня перед Великоднем називають Страсним або Велики...