Казали ж, що воно справжнє лайно: Суперник Кличка образив всіх українців

Циганське перекатиполе брутально пройшовся по нашому історичному минулому.

Тайсон Ф’юрі. Фото: news.sportbox.ruБританський боксер, чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі, з яким українець Володимир Кличко збирався зустрітися 9 липня в Манчестері в рамках матчу-реваншу, образив українців і відклав бій з Кличком, інформують Патріоти України про повідомлення в інтернет-мережах.

Тайсон Ф'юрі записав відеозвернення до Володимира Кличка, в якому пройшовся не тільки по особистості суперника, а й по історичному минулому українців.

Нагадаємо, що Володимир Кличко нещодавно назвав Тайсона Ф'юрі імбецилом і порівняв його з Гітлером, оскільки британець безсторонньо висловлювався про євреїв.

Ф'юрі не став зволікати з відповіддю і записав до українського екс-чемпіона ціле відеозвернення, в якому висловив досить провокаційні думки: "Це повідомлення Володимиру Кличку. Він нещодавно сказав, що мої висловлювання йому нагадують Гітлера. Володимир, швидше за все, неосвічена людина, і він не розуміє, що Гітлер убив тисячі циган, якщо не мільйони. Володимир, це дуже-дуже погане образа для мене, тому що багато з моїх предків були вбиті, і вбиті дуже жорстоко. Це жахлива образа. Давайте не будемо забувати, що українці під час війни охороняли табори смерті, де вбивали мій народ", - сказав він.

Також стало відомо, що реванш між Ф'юрі і Кличко відкладений через травму британця: "Погані новини. Тайсон Ф'юрі отримав травму, і реванш не відбудеться в намічений термін. Нову дату поєдинку буде оголошено пізніше", - пишуть на сторінці klitschko-brothers.com (Братство Кличко) у Facebook.

"Звичайно, зараз я дуже розчарований відміною поєдинку. Як і моїм фанам, мені дуже шкода, адже вони дуже чекали на цей матч-реванш. Але одна річ залишається незмінною: перенесення просто означає, що я поверну свій пояс на кілька тижнів пізніше", - коментує Володимир Кличко перенесення бою.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...