Керівний склад АТО на Святвечір привітав військовослужбовців (фото)

Керівник АТО на території Донецької та Луганської областей вкотре подякував нашим воїнам за їхню ратну службу та побажав щонайшвидшої зустрічі з рідними та близькими.

Фото:facebook

На Святвечір керівний склад сил АТО привітав військовослужбовців, які несуть нелегку службу у бойових умовах на передових позиціях. Адже вони, як ніхто інший потребують особливої моральної й духовної підтримки. Про це йдеться на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook. зазначають Патріоти України.

Вітаючи зі святом особовий склад підрозділів 54 механізованої бригади, керівник Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей вкотре подякував нашим воїнам за їхню ратну службу та побажав щонайшвидшої зустрічі з рідними та близькими.

"Я добре розумію, що суворий солдатський побут не замінить домашнього затишку. Але так сталося, що сьогодні ви вимушені тримати оборону в одній з найгарячіших точок проведення антитерористичної операції. Передаю вам щирі слова вітання та вдячності за це від Президента України, Міністра оборони України та начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України.

Бажаю вам подальшої витримки, наснаги, миру та обов'язково повертайтеся додому живими й здоровими. Господь завжди допомагає тим, хто захищає рідну землю, і вірю в те, що Він захистить і вас," - наголосив у святковій промові керівник АТО.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...