Керівником поліції Бердичева стала доброволець АТО Ольга Зінченко

В 2014 році Ольга стала на захист держави спочатку у лавах батальйону патрульної служби «Кривбас», а згодом – у складі полку «Дніпро-1». На сьогодні полісвумен є першою жінкою в Україні, яка очолила кущовий відділ поліції.

В Бердичеві керівником поліції призначили полісвумен Ольгу Зінченко. Фото: berdichev.biz.

26 липня очільник ГУНП області В’ячеслав Печененко представив особовому складу нових начальників Бердичівського відділу і Ружинського відділення поліції. На зустрічах також були присутні представники органів місцевого самоврядування та народні обранці, пишуть Патріоти України з посиланням на Бердичів BIZ.

Колишня перший заступник начальника – начальник слідчого відділу Дзержинського районного відділу Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області Ольга Зінченко стала т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції. Ольга Володимирівна народилась 5 квітня 1967 року і закінчила Криворізький державний педагогічний інститут та Одеську державну юридичну академію.

У березні 2014 року вона звільнилась з міліції у відставку і добровольцем стала на захист держави спочатку у лавах батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кривбас», а згодом – у складі полку «Дніпро-1». Саме із цього підрозділу Ольга Зінченко й прибула до Житомирщини, де, за словами начальника ГУНП, уже ввійшла в історію, як перша жінка, яка очолила кущовий підрозділ поліції. Тепер її правовий і бойовий досвід, а ще щирий патріотизм та відповідальність служитимуть жителям Житомирщини.

36-річний підполковник поліції Сергій Фадєєв очолив Ружинське відділення поліції, де він виконував обов’язки керівника ВП з червня 2016 року. Донедавна Сергій Олександрович працював заступником начальника Малинського відділення поліції і усі 19 років служби віддав карному розшуку, відтак вивчив тонкощі професії розшуківця на власному досвіді.
Керівник ГУНП в області відзначив, що отримані раніше знання і навички стануть в нагоді і на новому місці роботи та допомагатимуть вирішувати питання, з якими щодень до поліції звертаються місцеві жителі.

Вітаючи призначених керівників, В’ячеслав Печененко висловив переконання, що кожен з них успішно виконуватиме службові завдання та працюватиме для людей і заслужить їх щиру повагу та довіру.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...