Керівництво бойовиків бреше про кількість загиблих: Цвинтарі Донбасу поповнюються терористами

За інформацією видання, в промзоні Авдіївки в минулому, 2016 році загинули 200 бойовиків. І це тільки ті, хто воював у складах 100-ї бригади та 11-го полку "ДНР".

Цвинтар. Фото: соцмережі

"Міністерства оборони" "ЛНР" і "ДНР" у своїх псевдоофіційних зведеннях постійно занижують втрати, які несуть збройні бандформування на території окупованого Донбасу. Однак в ЗМІ потрапила інформація про деяких великих втратах серед формувань бойовиків. Приміром, наприкінці року один з ватажків "ДНР" заявив, що тільки в бригаді "Схід" в минулому загинуло 200 осіб і близько 300 отримали поранення. Про це повідомляє видання "Трайдент", передають Патріоти України.

За інформацією видання, в промзоні Авдіївки в минулому, 2016 році загинули 200 бойовиків. І це тільки ті, хто воював у складах 100-ї бригади та 11-го полку "ДНР". Бойові втрати несли і інші частини. Журналісти припускають, що реальні цифри не назве ніхто, але кількість безіменних могил, у яких ховають убитих бойовиків, продовжує зростати.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...