"Эх, Рассеюшка!": Населення РФ масово вмирає від вживання лосьйону "Боярышник"

Від отруєння концентратом для прийняття ванн "Боярышник" померла 21 людина, 16 осіб перебувають у важкому і вкрай важкому стані.

"Боярышник" вбиває. Фото: Сиб.фм.

У Росії тривають масові смерті від вживання лосьйонів, внесених до реєстру алкогольних напоїв не так давно. Люди вмирають десятками після вживання цих денатуратів, пишуть Патріоти України з посиланням на ТАСС.

В Іркутську число загиблих від отруєння концентратом для прийняття ванн "Боярышник" зросло до 21 людини. Про це повідомляє джерело в медичних колах регіону.

Співрозмовник агентства додав, що ще 16 потерпілих перебувають у важкому і вкрай важкому стані. За даними агентства, всього в лікарню потрапили 37 осіб. У регіональному управлінні Слідчого комітету раніше повідомляли про 40 постраждалих, 19 з яких загинули.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...