Хапук - воно і є хапук: Історія зі штрафом авто батька Гройсмана отримала скандальне продовження

Оштрафований вважає, що поліція за машиною батька спікера парламенту влаштувала навмисне полювання.

Батько Володимира Гройсмана. Фото:grushevskogo5.com

Радник мера Вінниці Семен Ханук 2 березня звернувся до міського суду з заявою на неправомірні дії нової патрульної поліції. Він вважає, що в складеному на нього 27 лютого протоколі міститься маса помилок. Перше засідання суду відбудеться в найближчі дні. Про це пише місцевий сайт Реал, інформують Патріоти України.

Як відомо, інцидент з "автомобілем батька спікера ВР Бориса Гройсмана" знайшов резонанс не тільки в місцевій, а й столичній пресі. Патрульні виміряли рулеткою, що машина була припаркована на площі Гагаріна в 9,30 метрах від пішохідного переходу, тобто на 70 сантиметрів ближче до "зебри", ніж належить. На цій підставі вони виписали протокол і штраф в 255 гривень.

Оскільки власник авто Б. Гройсман в той день себе погано почував, за кермом знаходився С. Ханук. Він і фігурує в протоколі ... Правда, в графі "прізвище" вінничанин записаний, як "Хапук". Сам інцидент, а точніше дебати з патрульними сфотографували здалеку, і ці світлини незабаром потрапили в Інтернет.

Як пояснював виданню Семен Сергійович, за машиною батька спікера парламенту в той день влаштували "полювання". Це мав бути громадський резонанс, але його не вийшло зробити таким, яким він був запланований. Більш того, С. Ханук намагався пояснити правоохоронцям, що вони припускаються помилок в протоколюванні, але його не почули.

"З того дня я спеціально проїжджаючи повз "те" місце, фотографую машини, припарковані практично біля самої "зебри". Зібрав уже цілу колекцію знімків. І що цікаво, патрульні не складати протоколів, більш того, на деяких кадрах видно, як вони, не зупиняючись, проїжджають повз порушників", - уточнює позивач.

"Шановні твіттеряни, на зв'язку з вами ху*сос": Українське ЗМІ потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:43

Євген Клопотенко оприлюднив у мережі скриншоти листування з нібито редактором видання "Заборона", який пропонував йому співпрацю. Начебто помилившись з чатом, так званий представник медіа обізвав шеф-кухаря нецензурними словами, і відповідь з боку кулі...

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...