Харківські прикордонники затримали росіянина, який намагався незаконно вивезти з України коштовні старовинні предмети

Під час перевірки автомобіля "Рено" на КПП "Плетенівка" було виявлено 11 предметів старовини: лампаду, пісочний годинник, комплектуючі до самовару і т. д.

Росіянин намагався вивезти предмети старовини. Фото: Держприкордонслужба.

Росіянина, який в ніч з суботи на неділю намагався вивезти з України старовинні речі, зупинили в пункті пропуску "Плетенівка" прикордонники Харківського загону спільно з представниками фіскальної служби. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України, передають Патріоти України.

Під час перевірки автомобіля "Рено", правоохоронці виявили 11 предметів старовини: лампаду, пісочний годинник, комплектуючі до самовару і т. д. Виявлені предмети були передані співробітникам фіскальної служби для проведення експертної оцінки.

Крім того, вранці в неділю, прикордонники виявили громадянина України, який намагався провезти 164 копії годинників відомих брендів, загальною вартістю 20 тис. грн на територію України.

Як повідомлялося раніше, сумські прикордонники затримали двох українців, які намагалися вивезти до Росії 2 тонни горіхів на суму близько півмільйона гривень.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...