На Київщині поліція затримала росіянина-збоченця, який протягом року розбещував 7-річну дівчинку

Чоловік вибирав моменти, коли за дівчинкою ніхто не доглядає і здійснював фізичні розпусні дії.

Ілюстрація:UkrMedia

Правоохоронці затримали громадянина Росії, який рік розбещував 7-річну дівчинку в Київській області. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі в Facebook, зазначають Патріоти України.

Працівники Києво-Святошинського відділу поліції спіймали 44-річного злочинця-збоченця. Протягом року він розбещував неповнолітню дочку свого товариша. Чоловік вибирав моменти, коли за дівчинкою ніхто не доглядає і здійснював фізичні розпусні дії. Для того, щоб задовольняти свою статеву пристрасть, злочинець вигадав спеціальну гру з дівчинкою.

Після затримання зловмисник дав свідчення, а також поліції вдалося отримати свідчення злочинів у вигляді скріншотів смс-листування в телефоні. Як з'ясувалося, чоловік - громадянин РФ, який вже мав проблеми з законом. В останні роки він проживав у місті Боярка.

Правоохоронці за даним фактом порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, слідство триває.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...