Хазяїн випустив без намордника: У Кривому Розі на двох дітей напав ротвейлер (фото 16+)

Пес вчепився іклами в ніжку дитини, прокусив зимові чоботи, теплі штанці і практично дійшов до кістки.

Ротвейлер покусав дитину. Фото: соцмережі.

У Покровському районі Кривого Рогу на 5-річну дитину накинувся ротвейлер, якого господар "відпустив погуляти". Пес вп'явся зубами в ногу дівчинки, прокусивши зимові чобітки і ледь не прокусивши наскрізь ногу малятку. Через деякий час цей пес накинувся на іншу дитину. Про це кореспонденту 0564 повідомила бабуся дитини - Тетяна, передають Патріоти України.

Подія трапилася вчора, 16 січня, по у дворі будинку по вул.Сеченова. Вранці діти збиралися йти в школу і дитячий сад. Старша дівчинка з молодшою сестрою вийшли у двір, чекаючи маму. У цей час, на 5-річну дівчинку накинувся ротвейлер, якого господар відпустив погуляти у дворі без намордника.

Пес вчепився іклами в ніжку дитини, прокусив зимові чоботи, теплі штанці і практично дійшов до кістки. Дівчинку вдалося вирвати з пащі собаки, її відразу ж відвезли в 8 міську лікарню. Все це відбувалося на очах 10-річної сестри малятка. Старша дівчинка після побаченого ще довго не могла прийти в себе і півдня не говорила.

"Якби я там була, то задушили власними руками і собаку, і господаря", - зазначила бабуся дитини, на яку кинувся пес. Через деякий час цей же ротвейлер напав на іншу дитину біля дитячого садка і туди викликали поліцію, "швидку".
Приїхавши правоохоронці з'ясували, чия це собака і дізналися, де проживає її власник. Коли прийшли з'ясувати, чи щеплений собака, двері ніхто не відчинив. У дитини зараз, крім глибокої рани на нозі, шоковий стан. Ще не ясно, будуть потрібні їй уколи від сказу через укус ротвейлера, якого без намордника і повідка вигулювали у дворі.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...