Херсонщина: Діти не розгубились і врятували дівчинку, яка тонула

Пригода сталася на водоймі у селі Першопокровка Нижньосірогозького району Херсонської області.

Ілюстрація:xeberle.com

Одинадцятирічну дівчину, яка почала тонути, витягли з води та повернули до свідомості херсонські школярі вчора, 7 червня. Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прес-службу ДСНС в Херсонській області, інформують Патріоти України.

Пригода сталася на водоймі у селі Першопокровка Нижньосірогозького району Херсонської області. Одинадцятирічна дівчинка з однолітками споруджували пліт. Раптово дитина почала тонути в місці, де глибина водойми складає близько двох метрів.

Друзі дівчинки покликали на допомогу хлопців, що рибалили неподалік. Це були дев'ятикласник Дмитро Лук'яненко і десятикласник Валентин Заїченко, які миттєво відгукнулися. Вони витягнули дитину, яка на той час втратила свідомість, з води і почали приводити до тями.

На допомогу їм поспішила і вчителька місцевої школи, яка в той час проходила повз водойму. Вона ж викликала швидку. На момент прибуття медиків, дитина вже отямилася. Дівчинку ушпиталили, станом на 8 червня її стан стабільний, вона перебуває під наглядом лікарів.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...