Хіти тижя. Помер відомий український радіоведучий

У ніч на 24 грудня, раптово помер багаторічний ведучий радіо "Люкс FM" і "Радіо 24" Олег Мосесов, відомий під творчим псевдонімом Олег Середа.

Олег Мосесов"Вночі Олег повертався додому після корпоративної вечірки, на якій працював ведучим. Ще похвалився, що дуже вдало відпрацював. Але додому не приїхав - по дорозі у нього стався інфаркт", - розповів батько Олега Ігор Мосесов, передають Патріоти України з посиланням на ZAXID.NET.

Ведучий народився 8 жовтня 1974 у Львові. З 2003 року вже під псевдонімом він почав працювати на "Радіоман". У 2008 перейшов на "Рadio 4U". З 2009 року і до дня смерті Мосесов працював ведучим радіо "Люкс FM".

У радіоведучого залишилася дружина і троє синів, наймолодшому з яких - дев'ять місяців.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...