Хіти тижня. 20 років вбивали і їли людей: У Росії затримали родину канібалів

​Нелюдей спіймали у Краснодарі.

Про це повідомляє телеграм-канал Mash, передають Патріоти Україн.

На даний момент правоохоронці довели сім епізодів жорстоких вбивств. За попередньою інформацією, подружжя може бути причетне до загибелі 30 осіб.

Розкрити сім'ю канібалів вдалося за допомогою випадкової знахідки. На вул. Рєпіна працівники дорожньої служби виявили телефон на якому були фото чоловіка з розчленованими трупами.

В будинку підозрюваних були виявлені телефони та особисті речі жертв. На даний момент відомо, що виявлені 8 частин тіл. Кому вони належать, поки неясно.

Вдома у канібалів виявили 19 клаптів шкіри, яку вони знімали з убитих. А в холодильнику - 7 пакетів з замороженими рештками.

Відзначається, що жінка працювала медсестрою в льотному училищі. Підозрюється, що вона могла згодовувати людське м'ясо учням.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...