Хіти тижня. 500 млн доларів: У Підмосков'ї виставили на продажу найдорожчий будинок Росії, а може, й світу (фото)

​Приватний житловий особняк, виставлений на продаж за рекордно великою для России ціною - 1,9 мільярда рублів, розташованій на территории Підмосков'я, в оточенні лісу.

На прилеглій до будівлі ділянці є свердловина і лазня площею близько 300 квадратних метрів. Розмір самого будинку - 2,5 тисячі квадратних метрів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Він побудованій за проектом архітектора Андрія Ченцова в селищі «Грибово» за 11 кілометрів від МКАД по мінському шосе. Особняк трирівневий, в ньому є закритий басейн, вихід на експлуатовану покрівлю з садом, камін, веранда, приміщення для персоналу, гараж на три машиномісця. Внутрішній простір оформлено за авторським проектом в сучасному стилі.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...