Хіти тижня. ''Абсолютно чужие!'': На КремльТБ несподівано відреклися від України

У Росії вибухнули заявою, що в Україні нібито залишилося 30-35% людей "російського психотипу", які готові сприймати ідеї Москви, інші ж - абсолютно чужі. Таку думку в ефірі одного з російських пропагандистських каналів озвучив журналіст, оглядач "Коммерсанта" Максим Юсін, повідомляють Патріоти України.

"Мені як російській людині в нинішніх кордонах Україна не потрібна, тому що для мене люди з Івано-Франківська, Тернополя, зі Львова – повністю чужі в усьому. Крім того, для мене за психотипом абсолютно чужі люди з Вінниці, Полтави і так далі, вони інші", – заявив він.

На думку Юсіна, в Україні нібито присутній "російський психотип" – його багато в Донецькій, Луганській, Одеській, Харківській областях. "Я не вірю, що комусь тут подобається, що людей в Маріуполі, в Харкові поголовно змушують у школах, лікарнях, поліклініках говорити українською. Це ненормально", – продовжив пропагандист.

"Зараз зачищено політичний простір настільки, що вони проголосувати не можуть. Кажуть, треба працювати з тими людьми, хто готовий нас почути – треба, серцем я розумію і згоден. Але коли вмикаються мізки, вмикається знання української ситуації, давайте знімемо рожеві окуляри і визнаємо, що тих людей, які готові нас чути, сприймати і проголосувати за ті партії, які більш-менш нам симпатичні, їх там не більше 30-35 відсотків", – заявив Юсін у дусі російської пропаганди.

На висловлювання журналіста відреагував український політолог Олексій Голобуцький. У своєму Telegram-каналі він написав: "Ну нарешті! Вони більше не "мишебраття", вони визнали, що ми для них чужі! Не минуло й п'яти років війни. Вони перейшли до своєї звичайної експансіоністської риторики, більше не прикриваючись тим, що "один народ", "теж русскіє" і рештою брехні. Їм просто потрібна наша земля – а ми їм чужі. Ті, кого завоювати і знищити", – прокоментував він.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...