Хіти тижня. Американська поп-діва привела мережу в захват своїм вбранням в кольорах українського прапора

Епатажна Леді Гага привела в захват своїх фанів жовто-блакитним вбранням, яке, судячи з усього, приготувала для вечірки, присвяченої прийдешній церемонії вручення музичних нагород "Греммі".

Знімки в жовтій сукні та блакитному плащі, комплект яких нагадав її шанувальникам прапор України, співачка опублікувала на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Ніч перед "Греммі". Музика, музика і знову музика", - прокоментувала Гага одну зі своїх фотографій.

Усього за кілька годин знімки співачки сумарно зібрали понад 700 тис. лайків. Шанувальники артистки не скупляться на компліменти, називаючи її "королевою вечора".

При цьому деякі користувачі відзначили, що наряд співачки нагадує прапор України. "Жовто-блакитний вам дуже личить", "Це кольори стяга України", - зазначили в коментарях.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...