Хіти тижня. "Анатолій плакав і притискав до себе Шарика": Одесит помер, рятуючи собаку, отруєну догхантерами

59-річний охоронець ринку "Меркурій" впав непритомний, коли поспішав до ветеринарної клініки, несучи на руках отруєну догхантерами собаку.

Через добу чоловік помер, не виходячи з коми, - повідомила в соцмережах відомий волонтер Юлія Джуліан, передають Патріоти України.
За її словами, трагедія сталася в Одесі 2 квітня. "Анатолій Семенович Осиний, 1959 року народження, працював охоронцем на ринку Меркурій (селище Котовського). З ним на чергуванні перебувала його маленька руда собака Шарик. Для самотньої літньої людини Шарик багато років був чотирилапим рідним другом, радістю в житті, улюбленим і єдиним.

Мерзотники, які іменують себе догхантерами, дали отруту нешкідливій невеликій собаці, нишком, підло, знаючи, що собака хазяйська. Коли Анатолій побачив, що Шарик забився в конвульсіях і заскиглив від нестерпного болю, він схопив його на руки і побіг до виходу з ринку, щоб встигнути до ветеринарної клініки. За словами очевидців, літній Анатолій плакав і притискав до себе Шарика, і в цей момент сталося страшне. Йому стало погано, він спочатку притулився до паркану, потім впав. Збіглися люди, всі кричали, викликали швидку. Анатолій лежав нерухомо і поруч, на траві лежала його собака...

Швидка доставила Анатолія в реанімацію обласної лікарні з діагнозом "геморагічний інсульт, кома", в дуже тяжкому стані. Собаку Шарика відвезла до клініки Абсолют дівчина Олександра, собаку прокапали (В6, глюкоза, но-шпа і т.д.) і надали термінову допомогу. Шарик живий, хоч і сильно постраждала печінка, проблеми з координацією.

Анатолій Семенович помер 03.04.2018 року, близько 22 години в реанімації, не приходячи до тями ... Помер, рятуючи свого улюбленого друга від отруєння. Ця смерть на руках тих цинічних гнид, які безкарно хизуються своїми вбивствами і знущаннями над тваринами. Вина за цю смерть і на тих, хто потурає садистам і шкуродерам".

За словами Юлії, в останні тижні відбуваються десятки найжорстокіших отруєнь і знущань на тваринами в Одесі. Сайт догхантерів не закритий і продовжує працювати, вбивств все більше.
Волонтери вирішили, що заберуть собаку під кураторство. "У нас десятки підопічних на руках, але випустити маленького нещасного Шарика на ринок - це вірна смерть" - констатують волонтери.
Опублікував: Олег Устименко

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...