Хіти тижня. "Без трусів було б цікавіше": У мережі розгорівся скандал через виступ в одеському музеї епатажної української групи (фото, відео)

Музиканти представили у стінах музею лайливі пісні.

Фото:РБК

У мережі розгорається скандал через виступи епатажної української групи "Хаммерман Знищує Віруси" в Одеському художньому музеї. Про виступ повідомляє сайт "Навіщо", а відео опубліковано на сторінці "Думська TV", зазначають Патріоти України.

Шоу української групи "Хаммерман Знищує Віруси" відбулося в Одеському художньому музеї у понеділок, 20 серпня. Всі музиканти були одягнені в яскраво-червоні труси і піджаки. У деяких на головах красувалися головні убори.

Крім того, група виконала лайливі пісні практично без музичного супроводу.

Під відео, яке опублікували в мережі, користувачі написали безліч гнівних коментарів, в яких повідомили свої враження від даного шоу, а також звинуватили директора Одеського художнього музею в знищенні культури.

Сам директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд засмутився, що публіка не зрозуміла посил даного шоу. "Прекрасний був концерт, а ось каменти пригнічують ...", - написав на своїй сторінці в Facebook Олександр Ройтбурд.

Багато користувачів виступили на підтримку і захист подібних перфомансів та нагадали, що жителі Одеси не цікавилися життям музею до останнього часу.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...