Хіти тижня. Безславний кінець "борьбе за "русский мир": У Києві затримано групу антиукраїнських пропагандистів (відео)

Співробітники спецслужб оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні злочину.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Два мешканці столиці створили низку акантів, через які здійснювали адміністрування антиукраїнських спільнот, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

Правоохоронці виявили , що зловмисники розміщували на інтернет-сторінках матеріали із закликами до повалення конституційного ладу та державної влади, популяризації незаконних збройних формувань ОРДЛО та поширювали інформацію, яка дискредитує проведення антитерористичної операції.

Співробітники спецслужби під час обшуку місця проживання злочинців виявили комп’ютерну техніку та мобільні пристрої, які підтвердили протиправну діяльність. Правоохоронцям ще потрібно буде перевірити зв’язки пропагандистів з бойовиками незаконних збройних формувань ОРДЛО та представниками російських спецслужб.

Наразі, тривають невідкладні слідчі дії у рамках відкритого кримінального провадження за ст. 110 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину.


Опублікував: Інна Мартинчук

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...