Хіти тижня. Бій на короткій дистанції: Українські морпіхи під Маріуполем ефектно відправили на той світ окупанта (фото 16+)

Ворожий розвідник намагався проникнути на позиції 503-го батальйону морської піхоти.

Морпіхи під Маріуполем. Фото: скріншот з відео.

Під Маріуполем у бою на короткій дистанції українським морським піхотинцям вдалося знешкодити проросійського найманця. Сталося це, коли майбутній небіжчик намагався проникнути на протилежні позиції. Про це пише журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, загиблий є розвідником, ймовірно, зі складу 9-го мотострілецького полку 1-го армійського корпусу Збройних сил РФ. "Він спробував проникнути на позиції 503-го батальйону морської піхоти під Маріуполем. Однак наші бійці на посту не сплять, бій на короткій дистанції закінчився швидко. Найманця знешкоджено та упаковано. Спасибі морпіхам за відмінну службу та захист Батьківщини!", – додає Бутусов.

Крім того, журналіст опублікував фото небіжчика:

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...