Хіти тижня. Бізнесмена, який постачав військове спорядження бойовикам "ДНР", затримали на Прикарпатті (фото)

Оперативники СБ України затримали спільника терористів у готельному номері на території одного з туристичних комплексів Прикарпаття, куди він приїхав на відпочинок.

Прихильника терористів затримали у готелі. Фото: прес-служба СБУ.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали в Івано-Франківській області бізнесмена, який виготовляв і поставляв військове спорядження терористичній організації "ДНР". Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Правоохоронці встановили, що уродженець Маріуполя останнім часом проживав у тимчасово окупованому Донецьку. Він зареєстрував за псевдозаконодавством окупантів комерційну структуру, яка брала участь у забезпеченні військовим спорядженням і амуніцією незаконних збройних формувань так званої "ДНР".

Співробітники спецслужби задокументували, що зловмисник отримував сировину і комплектуючі з РФ через закриті Україною пункти прикордонного пропуску. Він повністю платив всі "податки" в фейкові структури бойовиків, гроші від яких шли на фінансування незаконних збройних формувань терористів.

Оперативники СБ України затримали спільника терористів у готельному номері на території одного з туристичних комплексів Прикарпаття, куди він приїхав на відпочинок. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 258-5 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...