Хіти тижня. "Бояре пили, жрали и веселились": Як розважаються російські чиновники (відео)

У мережу виклали відео гулянки колишніх високопоставлених російських чиновників на борту літака.

За келихами вина співачки Надії Кадишевій підспівували колишній заступник голови уряду Аркадій Дворкович, колишній міністр сільського господарства і екс-губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов, колишня прес-секретар Медведєва Наталія Тімакова і колишня шеф протоколу Медведєва Марина Ентальцева, передають Патріоти України.

Один з бенкетуючих - Олександр Ткачов - проголосив тост: «За аграрне лобі». З відеозапису складно зрозуміти, коли саме були зняті ці кадри. «За аграрное лобби! Как зажигают Ткачев и Дворкович. Жизнь удалась!» - йдеться в коментарі до відео, яке виклали на сторінці bazabazon в Instagram.

Втім, ці кадри розійшлися по мережі і також були викладені в YouTube.

Багато інтернет-користувачі обурилися кадрами гулянки.

«Они выбирали Путина — им можно все».
«Бояре пили, жрали и веселились, а холопская тягловая чернь гордилась величием, скрепами и собирала деньги СМСками своим больным детям».
«Чтоб вы только на Аэрофлоте летали в эконом классе!»
«Вот кому на Руси жить хорошо».
«Аграрное лобби… А настоящие фермеры в это время…».

Один з коментаторів повідомив, що викладений в мережу запис старий - йому більше року:«Видно, как „аграрное лобби“ выполнило свою работу против импортеров на экономическом форуме и имеет право отдохнуть. Никаких последствий не будет».

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...