Хіти тижня. Будні "наддержави": У Росі сталася нова масштабна НП (відео)

Полум'ям була охоплена велика ділянка торгових рядів, в одному місці дах прогорів повністю і обрушився.

Пожежа у П'ятигорську. Фото: скріншот з відео.

Вранці, 4 січня, в російському П'ятигорську загорівся Верхній ринок. Про це повідомляє видання "Блокнот-Ставрополь", передають Патріоти України.

На кадрах відео видно, що полум'ям охоплена велика ділянка торгових рядів, в одному місці дах прогорів повністю і обрушився, всюди густий чорний дим. Як повідомляє очевидець подій, всі люди в безпеці, встигли залишити приміщення.

На місце події приїхали пожежники, але під'їхати до палаючої будівлі ближче не можуть через встановлені бетонні блоки. Причини пожежі на даний момент невідомі. Про постраждалих або загиблих також не повідомляється.



Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...