Хіти тижня. "Бухло на передову?": У мережі розгорівся скандал через "святий" алкоголь для бійців АТО (фото)

Ситуація викликала бурхливу дискусію. Багато коментаторів також засудили Чернецьку за спробу передати алкоголь на передову. Зі свого боку, волонтер спробувала довести опонентам свою правоту, посилаючись на релігійний аспект.

У мережі виник скандал з алкоголем, який намагалися передати українським військовим на передову. Відповідний пост опублікував у Facebook блогер і волонтер Роман Доник, повідомляють Патріоти України.

Так, його колега, волонтер Любов Чернецька поскаржилася в соцмережі, що Генштаб ЗСУ не дозволив їй передати бійцям "освячені речі".

Водночас з'ясувалося, що серед того, що волонтер намагалася провезти в зону АТО, виявилося кілька десятків пляшок алкоголю - церковного кагору.

"Цей пост проплачений Генштабом, який підкинув волонтеру бухло, щоб його не пускали на передову. Тому що не можна возити бухло на війну. Ні освячене, ні святе. Ніяке. Тому що кагор - це теж спиртне. Тому що є люди, які заводяться чаркою кагору так, що йдуть наздоганяти через мінні поля на ту сторону. Тому що алкоголь на війні, це смерть і каліцтва", - написав Доник.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...