Хіти тижня. "Чекає своїх!": Мережу розлютив таксист із Дніпра, який їздить у кубанці та з російською символікою (фото)

Інцидент розлютив мережу — жінці порадили не телефонувати в СБУ, а переходити до рішучіших дій.

Серед таксистів та водіїв можна зустріти сепаратистські елементи. Ілюстрація: соцмережі.

У Дніпрі розгорівся скандал через таксиста, який носить козацьку кубанку і їздить із прапорцем Росії у салоні автомобіля, передають Патріоти України.

"Це Дніпро! Викликала таксі! Зараз 5 рік війни! Каже, що чекає своїх! І мені треба сказати й підтримати його, і тоді повезе. Можете селфі зробити, каже. У автомобілі — атрибути і прапор країни-агресора. Пісець! Як тільки сказала, що подзвоню у СБУ, затих!" — повідомила Оксана Білоус на сторінці у Faceboоk.

Інцидент розлютив мережу — жінці порадили не телефонувати в СБУ, а переходити до рішучіших дій. "Я сподіваюся, ти не заплатила? І навіщо тобі СБУ? Потрібно вживати термінових заходів. Зуби і нігті", — пишуть у мережі.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...