Хіти тижня. Через зауваження: Російські футболісти жорстоко побили представника "братнього народу"

Громадянин Білорусі отримав від нетверезих росіян через те, що став невільним свідком того, як вони трощили авто та висловив свою думку із цього приводу.

Кокорін і Мамаєв. Фото: ВВС.

За дві години до нападу на чиновника Мінпромторгу футболісти збірної Росії Олександр Кокорін і Павло Мамаєв побили випадкового перехожого, передають Патріоти України.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, потерпілий - громадянин Білорусі. Йому дісталося від п'яних футболістів за те, що він зробив їм зауваження.

"О 7-й ранку Кокорін і компанія вийшли з одного столичного стриптиз-клубу. На шляху була стоянка, вона їм завадила і почався розгардіяш. П'яні футболісти стали штовхати машини, спиратися на них, нариватися на неприємності. Один з перехожих зробив їм зауваження. Здогадайтеся, що було далі.

Всією компанією вони валять його на землю, б'ють ногами і пробивають в голову. У хлопця струс, ЧМТ, він в реанімації", - йдеться в повідомленні.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...