Хіти тижня. Чоловік з лисицею поставив на вуха ціле місто на Київщині (відео)

Діти та дорослі були у захваті від тваринки, а от поліція знайшла у вчинку її власника порушення.

Охороні лисиця у магазині дуже не сподобалася. Фото: соцмережі.

Сьогодні жителів міста Ірпінь розбурхав чоловік з лисицею на повідку. Як пишуть місцеві журналісти, тварина ручна, живе в домашніх умовах. Чоловік вигулював лисицю на повідку, як звичайну собаку, передають Патріоти України.

«Діти і дорослі перехожі були у захваті від такої зустрічі, запрошували господаря з домашнім улюбленцем приходити щодня на площу», – зазначає сайт Ірпеня.

Однак пізніше вже в соціальних мережах з’явилося повідомлення про те, що охорона в магазині влаштувала скандал і навіть викликала поліцію. Користувачі соціальних мереж обурюються тим, що копам більше нічого робити, як займатися домашньою лисицею. Деякі задаються питанням, чи мали право піднімати скандал співробітники магазину, якщо згідно ст.154 порушенням вважається привід собаки або кішки, а в даному випадку – це лисиця і на руках.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...