Хіти тижня. ЧС-2018: У Москві пообіцяли вбивати англійців

​Російські хулігани погрожують "влаштувати пекло" уболівальникам з Британії. Для цього росіяни вже попросили підтримки у аргентинських фанатів.

Ілюстрація:vchaspik.ua

Радикальна організація російських "футбольних хуліганів" виступила із заявою, оголосивши "смертний вирок" всім уболівальникам Англії, якщо вони наважаться вирушити на чемпіонат світу-2018 в Росію цим літом. Про це повідомляє британське видання Express, інформують Патріоти України.

Журналісти пишуть про десятки груп в соціальній мережі "Вконтакте", які створюють російські хулігани. Там вони повідомляють про початок операції "Мундіаль". Фанати готуються до насильства на вулицях Росії і готові до того, щоб "почати пекло" для британців на час ЧС-2018.

"Без крові не обійдеться", - запевняють вони. Для того, щоб організувати масові напади на англійців, російські хулігани просять підтримки у аргентинських фанатів. Історично між уболівальниками збірних Англії та Аргентини існує ворожнеча.

За інформацією ЗМІ, хулігани обох країн вже провели між собою онлайн-конференції, щоб створити союз на час ЧС-2018. Більш того, певна група російських фанатів вирушила до Аргентини для узгодження деталей.

Через загрозу насильства англійські фанати відмовляються від ідеї поїхати в Росію. Принаймні, за останні місяці кількість бажаючих англійців поїхати на ЧС-2018 зменшилася вдвічі.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...