Хіти тижня. "Дело серьезное. Это наши отношения с Украиной, которые зашли в такую ж*пу, что оттуда уже никто не выйдет никогда" - Ахеджакова про справу Сенцова (відео)

Відома російська актриса закликала створити хайп навколо справи українського режисера, щоб домогтися його звільнення.

Лія Ахеджакова. Фото:скрін відеоСуспільний резонанс навколо справи колишнього генерального продюсера російської театральної компанії "Седьмая студия" Олексія Малобродського допоміг "спільним криком" домогтися його звільнення з-під варти, і тепер необхідно запустити аналогічну громадську кампанію зі звільнення з російської в'язниці українського режисера Олега Сенцова. Про це заявила російська актриса Лія Ахеджакова. Її звернення до колег опублікувало "Радио Свобода" у Facebook, передають Патріоти України.

"Справа серйозна. Це наші відносини з Україною, які зайшли, вибачте, у таку дупу, що звідти вже ніхто не вийде ніколи. Тому потрібні потужні три-чотири людини, яким ми віддамося як артисти, як реквізитори, як костюмери... Я готова телефонувати, їздити, ходити. І таких людей дуже багато", – підкреслила Ахеджакова.

Вона додала, що потрібно здійняти хайп (від англійського "hype" – галас, ажіотаж) навколо справи Сенцова.

"Ми маємо здійняти – ось нове слово – "хайп". Без телевізора, без інтернету хайп не виходить. Можете вважати, що це дурість, але я вважаю, що в такій страшній справі [це необхідно], бо Сенцов – це не просто Сенцов, це ще й те, що сталося у нас з Україною, і пів-Росії підтримує це і готові за гарну зарплату поїхати вбивати людей на Донбас", – підсумувала актриса.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...