Хіти тижня. Доспівався: Стало відомо, за що побили у Москві французького актора-кримнашиста

Французький актор разом з братом відпочивав в московському караоке-барі «Вокс».

Самі Насері побили у караоке-барі. Фото: соцмережі.

Стали відомі подробиці бійки за участю французького актора Самі Насері, яка сталася в ніч з 4 на 5 серпня в одному з московських барів, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

За наявними даними, французький актор разом з братом відпочивав в московському караоке-барі «Вокс». У нього стався конфлікт з іншим відвідувачем закладу через чергу до мікрофона, в результаті чого почалася бійка. Насері отримав удар в обличчя і був змушений звернутися за медичною допомогою в НДІ імені Скліфосовського.
У медустанові підтвердили факт звернення актора, а також повідомили, що Насері був виписаний в той же день. Зазначається, що отримані травми небезпеки для життя не представляють. Також повідомляється, що затриманих у зв'язку з бійкою на даний момент немає. Обставини інциденту з'ясовує дільничний.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...