Хіти тижня. Доспівався: Стало відомо, за що побили у Москві французького актора-кримнашиста

Французький актор разом з братом відпочивав в московському караоке-барі «Вокс».

Самі Насері побили у караоке-барі. Фото: соцмережі.

Стали відомі подробиці бійки за участю французького актора Самі Насері, яка сталася в ніч з 4 на 5 серпня в одному з московських барів, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

За наявними даними, французький актор разом з братом відпочивав в московському караоке-барі «Вокс». У нього стався конфлікт з іншим відвідувачем закладу через чергу до мікрофона, в результаті чого почалася бійка. Насері отримав удар в обличчя і був змушений звернутися за медичною допомогою в НДІ імені Скліфосовського.
У медустанові підтвердили факт звернення актора, а також повідомили, що Насері був виписаний в той же день. Зазначається, що отримані травми небезпеки для життя не представляють. Також повідомляється, що затриманих у зв'язку з бійкою на даний момент немає. Обставини інциденту з'ясовує дільничний.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...