Хіти тижня. "Думаєш, тебе врятують російські брати і режим припинення вогню?": Український снайпер із зони АТО записав звернення до бойовиків ДНР-ЛНР (відео)

Український герой пояснив терористам, чому їм не варто чекати пощади.

Ілюстрація: m.znaj.uaУкраїнський снайпер, що воює в зоні АТО на Донбасі, записав відеозвернення до бойовиків терористичної "ДНР-ЛНР". Відео опублікував у своєму Facebook волонтер ВСУ Серж Марко, повідомляють Патріоти України.

"Ворог, ти взяв в руки зброю. Ти встав в одному ряду з росіянами. Ти направив зброю на співвітчизників. Ти окопався з росіянами, тримаєш в руках російську зброю. Ти захищаєш русскій мір", - сказав герой ролика.

"Думаєш, тебе врятують російські брати і режим припинення вогню? Ні. Я тут - той, кого ти не знаєш. Той, якого не побачиш. Я прийду, я знайду тебе, я заберу твоє життя. Без жалю, без злості - просто щоб ти не вбив ще одного українця заради фейкових російських переконань. Мені не потрібно дотримуватися режими тиші, я вільний під час затих артилерії. Якщо це не зроблю я, це зробить мій побратим. Таким же тихим точним пострілом. До зустрічі, ворог", - заявив військовий.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...