Хіти тижня. "Думаєш, тебе врятують російські брати і режим припинення вогню?": Український снайпер із зони АТО записав звернення до бойовиків ДНР-ЛНР (відео)

Український герой пояснив терористам, чому їм не варто чекати пощади.

Ілюстрація: m.znaj.uaУкраїнський снайпер, що воює в зоні АТО на Донбасі, записав відеозвернення до бойовиків терористичної "ДНР-ЛНР". Відео опублікував у своєму Facebook волонтер ВСУ Серж Марко, повідомляють Патріоти України.

"Ворог, ти взяв в руки зброю. Ти встав в одному ряду з росіянами. Ти направив зброю на співвітчизників. Ти окопався з росіянами, тримаєш в руках російську зброю. Ти захищаєш русскій мір", - сказав герой ролика.

"Думаєш, тебе врятують російські брати і режим припинення вогню? Ні. Я тут - той, кого ти не знаєш. Той, якого не побачиш. Я прийду, я знайду тебе, я заберу твоє життя. Без жалю, без злості - просто щоб ти не вбив ще одного українця заради фейкових російських переконань. Мені не потрібно дотримуватися режими тиші, я вільний під час затих артилерії. Якщо це не зроблю я, це зробить мій побратим. Таким же тихим точним пострілом. До зустрічі, ворог", - заявив військовий.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...