Хіти тижня. "Дуже гострий біль": Оксана Марченко покидає шоу "Танці з зірками"

Дружина Віктора Медведчука на репетиції зламала 2 ребра.

Оксана Марченко. Фото: НВ.

Українська телеведуча Оксана Марченко покидає танцювальний проект "Танці з зірками" на каналі "1+1". Дружина Віктора Медведчука заявила, що під час підготовки до прямих ефірів на репетиції вона зламала 2 ребра, передають Патріоти України.

Скандальна теведуча Оксана Марченко у своєму Instagram зізналась, що зазнала травми ще раніше, але перед кожним прямим ефіром та репетиціями вона приймала сильні болезаспокійливі. Учасниця проекту не хотіла підвести свого партнера Дмитра Чаплін та прихильників, через що терпіла біль і не йшла до лікаря.

"Це був дуже гострий біль, але я подумала, що сильно потягнула зв'язки або м'язи, пила знеболююче і, зціпивши зуби, продовжувала репетирувати. Часом біль був нестерпним, я йшла в роздягальню, плакала, щоб ніхто не бачив, приймала ще сильніші знеболювальні ін'єкції і знову репетирувала. Лікарю, вибачте, що я не говорила вам про це. Вибачте, що я не зробила знімок раніше, а лише недавно. В іншому разі Ви заборонили б мені танцювати ще тоді, а саме в той момент мені було це необхідно, тому що це була мрія моєї дочки", – приголомшила заявою Оксана Марченко.

Марченко додала, що сьогодні їй не боляче, але через ускладнену програму лікарі "бояться появи рецедивів, оскільки тканини в місцях переломів досить слабкі". До того ж, учасниця шоу "не хоче працювати у півсили". Ведуча Оксана Марченко подякувала своїй сім'ї, шанувальникам та партнеру на паркеті Дмитру за підтримку, любов та віру на шоу.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...