Хіти тижня. "Есть мозги у рвущейся в оккупированный Крым российской "культурной" шушеры? Зато вопят про "дурь украинских политиков" - Тимчук про актрису Яковлєву

Актриса, яку не пустили в Україну у 2017 році через її поїздку в окупований Крим, знову порушила українське законодавство.

Олена Яковлєва. Фото:russia.tvРосійська актриса Олена Яковлєва може знову втратити право відвідувати Україну через повторне порушення порядку в'їзду в окупований Крим. Про це у Facebook 8 червня розповів нардеп від "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, зазначають Патріоти України.

"У 2017 році, коли Яковлєву не пустили в Україну, вона стогнала, що не знала про наявність санкцій за незаконний в'їзд до Криму. Тепер точно знає. Але до Криму знову пхається, і знову – з порушенням українського законодавства, тобто не через контрольний пункт в'їзду-виїзду у Херсонській області" – написав він.

Нардеп повідомив, що два дні тому Яковлєва знову прилетіла до Криму, порушивши вимогу українського законодавства і дала інтерв'ю місцевим ЗМІ.

"[Вона] почала бідкатися, що, мовляв, в Україну її зараз не пускають, але після закінчення заборони знову спробує в'їхати в Україну, де у неї проживають родичі (народилася ця тітка в Новоград-Волинському)... От є мізки у всієї цієї російської "культурної" шушвалі, яка рветься в окупований Крим?" – підкреслив Тимчук.

Як відомо, 24 травня 2017 року українські прикордонники не пустили в Харків Яковлєву, яка приїхала з виставою. Їй заборонили в'їзд у країну на три роки через виступ в анексованому Криму.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...