Хіти тижня. "Где-то в 40 я начала": Скандальна співачка, якій заборонено в'їзд в Україну, зізналася в наркотичній залежності (відео)

Лоліта Мілявська також наголосила, що з жахливою звичкою їй вдалося "зав'язати" вже через рік.

Лоліта Мілявська. Фото:Без Табу

Знаменита російська співачка Лоліта Мілявська, якій СБУ заборонила в'їзд на територію України, зізналася в тому, що страждала від наркотичної залежності. Таке відверте зізнання Лоліта зробила в ток-шоу Андрія Малаховаі "Привет, Андрей!", передають Патріоти України.

На заборонені речовини артистка "підсіла" в 40 років, однак уже через рік їй вдалося зав'язати. Співачка стверджує, що дуже важко переживала гучне розлучення з Олександром Цекало. Їхні стосунки тривали 12 років, тому розрив нелегко дався Лоліті.

"Так, у мене була наркотична залежність у ті періоди, зовсім коротка. Це навіть була не залежність. Десь в 40 я почала, в 41 закінчила, більше ні до чого подібного не торкалася", - зізналася артистка.

Слід вдзначити, що Лоліта була заміжня п'ять разів. Зараз вона в шлюбі з тенісистом Дмитром Івановим.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...