Хіти тижня. Головна водна артерія окупованого Криму перетворилася на звалище (фото)

Місцеві дачники і садівники розповіли, що після того, як вода перестала надходити з материкової України по каналу, сади без поливу всихають.

Крим перетворюється на пустелю. Фото: Крим.Реалії.

Ділянка Північно-Кримського каналу на околиці Армянська в анексованому Криму густо заросла очеретом, чагарником і перетворюється на сміттєзвалище, передають Патріоти України.

Місцеві дачники і садівники розповіли, що після того, як вода перестала надходити з материкової України по каналу, сади без поливу всихають, дачні кооперативи приходять в запустіння. "Вода була - було все, був порядок. Цвіли сади, вистачало овочів, вистачало фруктів, а зараз вода тільки в приватному секторі, і то - там питною водою люди поливають. Це теж не діло", - обурюється один з місцевих жителів.

Зовсім без питної води Армянськ не залишився, її по трубопроводу подають з двох прилеглих артезіанських свердловин, але вода в них закінчується, скаржаться дачники.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...