Хіти тижня. "Грубая реальность развеяла иллюзии. Дураки частью поумнели, а частью погибли​": Терорист "ДНР" пояснив, чому донеччани більше не йдуть воювати проти ЗСУ

Більшості жителів окупованих територій стало зрозуміло, що в плани Кремля возз'єднання з Донбасом не входило.

Ілюстрація:24 Канал

Створені Кремлем "Збройні сили Новоросії" - це типова колоніальна армія, яка повністю підкоряється російським офіцерам. Постачання і фінанси "армії" контролюють люди з Москви. Це не "народна армія", яка нібито захищає свою землю, це іноземний військовий контингент, який виконує накази керівництва РФ. Екс-бойовик "ДНР" під ніком Gatoazul відповів в соцмережі на питання, чому жителі окупованого Донецька не хочуть "записуватися" в "армію ДНР", передають Патріоти України.

"Как показали прошедшие годы, интересы Донбасса и интересы РФ ни в каком единстве не находятся... В 2014 году никто не выступал ни за "федерализацию Украины", ни за "независимые республики", ни тем более за нынешние очень даже зависимые территории, для блезиру слегка замаскированные под государства”, - нагадав терорист.

За його словами, тепер стало зрозуміло, що в плани Кремля возз'єднання з Донбасом не входило. “Все, что она (РФ - ред.) запланировала для Донбасса, это объект торга, серую зону, военную базу, полигон для артиллерии и "заморозку" в виде "Минска"... И никаких российских пенсий", - написав найманець.

Зрозумівши в чому підступ, донеччани не хочуть ставати мішенню в грі сильніших суперників. Мирні жителі не хочуть відмовлятися від звичного укладу життя і гинути, заради чийогось прибутку в цій грі. "Да, в 2014 году на Донбассе нашлось много дураков..., которые верили, что их интересы совпадают с интересами РФ... Но с тех пор прошло три года, и грубая реальность развеяла иллюзии. Дураки частью поумнели, а частью погибли", - описав реалії Донбасу терорист.

Він рекомендує користувачам мережі не ставити більше питання, чому "донецькі" не хочуть воювати. За словами найманця, правильне питання має бути: "чому дурні так швидко закінчилися".

Ще один бойовик Андрій Сафронов підтримав соратника, написавши, що страшно в "ДНР" стало після початку війни. "Такого себе не позволяли даже Ющенко с Наливайченко... Дегенеративная казаковщина: захаровцы, СДД, Ташкент, прилепинщина и многое другое. Тотальная ложь, некомпетентность, дискредитация Донбасса", - прокоментував Сафронов.

На його думку, "куратори" зараз намагаються запевнити мирних жителів Донбасу в тому, що "Л/ДНР" не потрібні Росії.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...