Хіти тижня. Гриф "Секретно" знято: Лауреат Нобелівської премії влаштовував сексуальні оргії

Після того, як в США був знятий гриф секретності з документів, пов'язаних з вбивством президента США Джона Фіцджеральда Кеннеді, стало відомо, що знаменитий лауреат та поборник набожності ще й як розважався .

Про це передають Патріоти України згідно інформації Dailymail.

Отмечается, что на Кинга было составлено 20-страничное досье, оно датировано 12 марта 1968 года. Отдельное внимание спецслужбы уделили личной жизни Кинга, в частности, его сексуальным наклонностям.

ФБР отмечает, что проповедник в жизни изображал из себя «морального лидера религиозных убеждений», а на самом деле он «предавался сексуальным отклонениям», участвовал в оргиях и имел внебрачного ребенка.

Джоан Баэз (справа).
В ведомстве считали, что в списке его любовниц была даже американская певица, выстпающая в жанре фолк Джоан Баэз. Кроме того, один из свидетелей, опоминающихся в отчете, заявил, что однажды Мартин Лютер Кинг заплатил 50 долларов двум проституткам, чтобы они устроили секс-шоу.

«Из района Майами были привезены несколько негров и белых проституток. Всенощная сексуальная оргия проводилась с этими проститутками и некоторыми присутствующими делегатами, — рассказал он.


В 1964 году Мартину Лютеру Кингу была присуждена Нобелевская премия мира. В 2004 году (посмертно) награжден высшей наградой США — Золотой медалью конгресса.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...