Хіти тижня. І чеки також: У запорізькому супермаркеті виявили цінники в російських рублях (фотофакт)

Після розголосу інциденту у соцмережі менеджер мережі супермаркетів пояснив, що винний в усьому збій в програмі, яку використовують для друкування цінників.

Ілюстрація:io.uaЦінники на продукти в рублях виявили покупці в запорізькому супермаркеті мережі "Апельмон". Про це розповіла в Facebook місцева жителька Марія Соболевська, зазначають Патріоти України.

У магазині ціни на продукцію були в рублях, і навіть чеки людям видавали у російській валюті. Однак після розголосу інциденту з дівчиною зв'язався менеджер мережі супермаркетів і пояснив ситуацію. Виявилось, що винний в усьому збій в програмі, яку використовують для друкування цінників.

" Співробітники друкували стікери на автоматі, не звертаючи уваги на помилку. У магазині вже провели ревізію і зараз змінюють стікери на нові - з коректною валютою", - пише дівчина.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...