Хіти тижня. "Я родился в Советском Союзе и горжусь этим!": Відомий український продюсер пояснив, чому зібрався на ЧС у Росію

​За його словами, він "проти політизації спорту".

Юрій Фальоса. Фото:Ivona - bigmir)net

Колись відомий український продюсер Юрій Фальоса зібрався на Чемпіонат світу з футболу, який 14 червня стартує в Росії. Про це він сам повідомив на своїй Facebook-сторінці, зазначають Патріоти України.

Цікаво, що раніше Фальоса опублікував допис з фотографією квитка на ЧС. Але з часом йому довелося її видалити через незадоволені коментарі користувачів мережі. Свою поїздку в РФ, громадяни якої воюють на сході України на боці бойовиків "ЛДНР", продюсер виправдовує тим, що він "народився в Радянському Союзі, на Уралі".

"Я росіянин і пишаюся цим! Я громадянин України, з гідністю і повагою ставлюся до країни і до людей, які живуть на цій чудовій землі нашої прекрасної планети. Але я ненавиджу тих, хто звалив звідси і кричить про патріотизм. Я ненавиджу цих г*внюків -політиків і депутатів, що мають по 3-4 паспорти, які обікрали країну, брешуть на кожному кроці і які диктують нам умови виживання. Ненавиджу продажних уй*бків - журналістів, суддів, поліцейських.

Як музикант я не допускаю диктат - що мені слухати, що мені співати, де мені співати, як мені співати, з ким і на якій мові!" - написав він.

За словами Фальоси, який раніше був продюсером і цивільним чоловіком Ані Лорак, він "ніколи не змириться з тим, що одних артистів довели до злиднів, іншим наклеїли ярмо зрадників".

У коментарях користувачі не поділяють позицію продюсера.

"Ви, Фальоса, просто не маєте ні душі, ні серця, ні розуму. Бажаю вам отримати квиток в один кінець на Росію", - написала Алла Бояджан.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...