Хіти тижня. "Я вже, м'яко кажучи, труп": Відома терористка "ДНР" зробила несподіване зізнання (відео)

Позивний "Корса" визнала, що українські військові багато чому встигли навчитися за роки війни.

Терористка Ольга Корса. Фото: соцмережі.

Збройні сили України за останні роки стали набагато сильнішими, удосконаливши різні техніки бою. Як заявила терористка "ДНР" Ольга Кочарук з позивним "Корса", зараз ЗСУ мають мало спільного з армією часів СРСР, передають Патріоти України.

"Від підручників радянської армії вони (ЗСУ. - Ред.) сильно відійшли. Робота піхоти у них змінилася, дружним строєм вперед вже не йдуть, у них працюють двійки, трійки... Дуже непогано відпрацьовують висадку десанту з вертольотів, літаків, тактику війни в містах...,"- розповіла зрадниця.

"Наскільки я так знаю, це раніше не сильно відпрацьовувалося ні в українській армії, ні в пострадянській... Я вже, фактично, м'яко кажучи, труп", - заявила терористка.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...